ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ


Κατά τη διάρκεια της ζωής, πολλοί άντρες αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την απόδοση στις ερωτικές στιγμές

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι ότι η πίεση παίζει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία, επομένως βεβαιωθείτε ότι το κυκλοφορικό σύστημα σας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς είναι επίσης σημαντική για την σεξουαλική ευεξία. Πιο κάτω είναι μερικές συμβουλές που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή απόδοση:

Διατηρηθείτε σε φόρμα
Η αερόβια άσκηση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους βελτίωσης της υγείας. Με την τακτική άσκηση, διατηρούμε την καρδιά σε φόρμα και επομένως υποστηρίζουμε την απόδοση στις ερωτικές στιγμές. Το τρέξιμο, το κολύμπι ή άλλου είδους άσκηση για 30 λεπτά την ημέρα μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο.

Είμαστε αυτό που τρώμε
Υπάρχουν πολλές τροφές που μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αύξηση της ροής του αίματος, όπως:

  • Τσίλι και πιπεριές. Τα απολύτως φυσικά πικάντικα τρόφιμα βοηθούν τη ροή του αίματος μειώνοντας την υπέρταση και τη φλεγμονή.
  • Μπανάνες. Αυτό το πλούσιο σε κάλιο φρούτο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, μπορεί να ωφελήσει την απόδοση.
  • Κρεμμύδια και σκόρδο. Αν και αυτές οι τροφές μπορεί να δώσουν κακοσμία, μπορούν να βοηθήσουν την κυκλοφορία του αίματος.
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτά τα απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα αυξάνουν τη ροή του αίματος. Βρίσκονται εύκολα στον σολομό, τον γαύρο, τον τόνο, το αβοκάντο, το ελαιόλαδο και σε μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Βιταμίνη Β-1. Αυτή η βιταμίνη είναι ζωτικής σημασίας για την ταχεία μετάδοση σημάτων στο νευρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων από τον εγκέφαλο προς τα εξωτερικά όργανα. Βρίσκεται στο χοιρινό, στα φιστίκια και στα φασόλια.
  • Αυγά. Υψηλά σε άλλες βιταμίνες Β, τα αυγά βοηθούν στην εξισορρόπηση των ορμονικών επιπέδων. Αυτό μπορεί να μειώσει το άγχος που συχνά αναστέλλει την απόδοση.

Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε
Το άγχος μπορεί να επηρεάσει όλους τους τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής υγείας.
Το άγχος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον καρδιακό ρυθμό και μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση. Και τα δύο βλάπτουν την σεξουαλικής υγεία και την απόδοση.
Το ψυχολογικό στρες μπορεί επίσης να επηρεάσει την επίτευξη ερωτικής ευχαρίστησης.
Η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το άγχος και να βελτιώσετε την υγεία.
Η ανοιχτή συζήτηση για το άγχος και τα συναισθήματα μπορεί να βοηθήσει στην ηρεμία καθώς και στην ενίσχυση της σχέσης.
Το άγχος μπορεί επίσης να προκαλέσει κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή η κατανάλωση αλκοόλ, που μπορεί να βλάψουν την απόδοση.

Σ για Σύντροφος
Οι ερωτικές στιγμές είναι αμφίδρομος. Είναι σημαντικό να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου για να εξασφαλίσετε μια εμπειρία ευχαρίστησης και για τους δύο. Το να μιλήσετε για αυτό εκ των προτέρων μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αμηχανία, εάν χρειαστεί να επιβραδύνετε το ρυθμό κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής στιγμής.
Ο εναλλασσόμενος ρυθμός ή η εστίαση στον σύντροφο ενώ κάνετε ένα διάλειμμα μπορεί να το κάνει μια πιο ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο.

Δεν είμαστε μόνοι
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα), μη διστάσετε να μιλήσετε με έναν γιατρό.

 

Μάθετε πώς το LIBIMASCULINE® μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια υγιή και δραστήρια σεξουαλική ζωή!